In verband met de Corona enkel op afspraak af te halen

Help Elkaar Help een ander start opnieuw van start met kerstpaketten actie

Roosendaal 17 november 2020- Dit jaar wil de stichting Help Elkaar Help Een Ander nieuw leven in blazen met een kerstpaketten actie. Nu het eind van het jaar in zicht is willen we gezinnen/alleenstaande/ouderen in de regio een steuntje in de rug bieden. Wij zijn op zoek naar mensen/bedrijven die hiervoor iets willen doneren in de vorm van een bijdrage of benodigde artikelen.  U kunt de donaties inleveren op donderdag 26 november vanaf 13 uur tot 16 uur aan de Molenstraat 4 in Roosendaal.

 

Help Elkaar Help Een Ander,

Wij willen de stichting Help Elkaar Help Een Ander nieuw leven in gaan blazen, Wij zijn daar al maanden achter de schermen mee bezig met de voorbereidingen hiervan om alles zo goed en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Nu het eind van het jaar in zicht is willen we gezinnen/alleenstaande/ouderen in de regio een steuntje in de rug bieden. Ons idee om kerstpakketten samen te stellen per gezin/alleenstaande/oudere denk hierbij aan levensmiddelen, non food producten om zo ook deze mensen een leuke kerst te geven. Wij zijn op zoek naar hulp van particulieren en bedrijven. Dit kan in de vorm van een donatie om hiervan de benodigde artikelen aan te schaffen of in de vorm van de benodigde artikelen. Dit laten we in het geheel aan u over. Eventueel in leveren van de goederen kan op donderdag 26 november vanaf 13 uur tot 16.00 uur aan de molenstraat 4 in Roosendaal.

In december kunnen de kerstpakketten opgehaald worden. Deze mensen die een steuntje in de rug nodig hebben in deze moeilijke tijd, krijgen een brief of mail van de stichting met de datum en tijd voor het ophalen hiervan.

Wij vragen nogmaals uw steun om dit mogelijk te maken! Help elkaar, help een ander!

Voor andere inleveradressen verzoeken wij mail te sturen via info@helpelkaarhelpeenander.nl